dressyrclinic


Har nyss kommit hem efter en heldag i stallet, är så sluuuuuuut i kroppen men funderar starkt på att dra till gymmet ändå? kanske ska sova en stund på saken för jag helt helt grötig i hjärnan.


Vi har haft dressyrclinic i helgen, igår var jag dock bara där en stund på morgonen när Lova red lektion med Starshine. Hade min systerdotters dop att gå på så jag hade fullt upp. Idag har jag dock varit med hela dagen, även min FÖRSTA dressyrlektion är tagen. Har ju ridit i stortsätt hela mitt liv men aldrig fattat tjusningen med att ta lektioner, rida dressyr osv. förens för ca. ett-två års tillbaka. Ska bli så himla kul att komma igång med lektioner, är fruktansvärt peppad och det känns så skönt att höra att vi är som skapta för varandra och att vi verkligen matchar.


Bjuder på tre bilder ifrån idag sålänge.

Min stjärna! ♥Agadir är fin han oxå.
.. och Moffe såklart.


Curium balsam


Idag har det varit fullt upp, imorgon och på söndag likaså. Har varit i stallet i en massa timmar idag i sin vanliga ordning, vi klippte manen lite, hovskägg, tvättade svansen osv. Köpte även nytt läderbalsam idag då mitt vanliga var slut, körde på ett nytt idag som det bara pratas gott om. Köpte lite smått och gott på tre Hästar idag, samt två nya foderhinkar.

Imorgon så börjar dressyrclinicen som ska vara i helgen, Lova ska rida Starshine kl. 9 på första lektionen och så rider jag på söndag, ska givetvis dit och kika hur det går för dom till morgonen och för att ta kort, så kl. 8.00 ska jag senast vara i stallet. Tidig morgon och sen kväll idag, bra kombo för en morgontrött som mig. Direkt dom är klara där åker jag hem och fixar mig, tar med mig hjärtat och åker emot Uddevalla för dop av mina fina systerdotter.

gissatypavpappa


Ni får en gissning på vad detta är för typ av pappa ;)


möhippa


Igår hade vi möhippa för bästaste Ninni, den blev verkligen super och hon verkade mer än nöjd. Vi gjorde inget "skämma ut, sälja saker" osv. utan vi kidnappade henne utklädda a´la pingviner (hennes absoluta favorit djur) och tog på ögonbindel och drog iväg emot stan med en flaska skumpa i bilen som färdkost. (vet inte hur många varv i rondellerna jag tog för att försöka vilseleda henne!!). Väl parkerade i stan så får hon ett par hörlurar som vrålar ut system of a down och på med henne på spårvagnen.

Först ut var en sminkning på BareMinerals och lite produkter på det, sedan vidare emot dr. fish för lite fotbehandling och chokladdoppade jordgubbar, kiwi, mineralvatten och cider. Därefter gick vi till heaven 23 för lite dryck. Dagen avslutades med trerätters middag (och självklart en kanna mojito) på Tranquilo. Älskade vän, nu är du redo för att ingå i ett äktenskap -  för möhippan är avklarad.

lite bilder på den goda maten ;)
instagram - keelizh


TJATJA BLOGGEN!


... eh, har FULLT upp idag och resten utav helgen, fårse om jag hinner slänga in något inlägg. Annars så är jag nybörjare på det hära med instagram, har ju HTC (alltså android) så vi ligger lite efter i instagramvärlden ;) nåväl, där slänger jag säkerligen upp bilder, keelizh heter jag där.

Ni är säkert många som ska ut på galej, jag själv ska hem till min fina vän m. familj och ha myskväll!


120417


Alltså, shit..... vi åt pizza idag och fanfanfanfanfanfanfan vad det inte känns okej! Dock var det fruktansvärt gott just för tillfället men såhär i efterhand... usch. Imorgon ska jag fan äta kasslersallad, som var tanken från början - förstår inte varför jag sa JA! till pizza?

Nåväl, annars har sagt upp mig på jobbet och ansökt om kurser på Komvux, nu hoppas jag INNERLIGT att jag kommer få läsa annars har jag gjort en riktig miss. Har fortfarande kvar extrajobbet men det ger ju inga större summer direkt. EH, ja det var lite spontant gjort av mig va? Annars har jag/vi testat sadlar idag men hittar ingen som ligger bra. Imorgon ska det hämtas flera för att testas, vi ska ha träningshelg i dressyr nästa helg så jag behöver verkligen hitta en dressyrsadel, typ nu.nytt till min tjej...


Fick hem ett paket i veckan!


hästar, hästar, hästar


Jag har inget roligt att dela med mig utav tyP. Det jag gör är att jobba, jobba, jobba och är i stallet ungefär. Har haft en fantastisk påsk osv. mycket god mat och sånt dära. Bjuder på lite bilder på min fina flicka som börjar komma fram under den dära håriga fetbollen jag hämtade hem i början av mars! ♥


Idag spenderade jag hela dagen i stallet, vi lekte i paddocken bla. hon följer mig som en hund fasten hon är lös. Imorgon har vi städdag i stallet så jag kommer spendera hela dagen där även imorgon kan jag tänka mig. Vi ska även ta en utritt på förmiddagen, fårse om det blir med sällskap eller på egen hand.


RSS 2.0