semester

 
Halloj alla sjörövare!
 
Har haft fullt upp i veckorna kan jag säga, och utan dator.. har ju givetvis mobilen MEN det vill inte funka för mig med det nya här på blogg.se. Jag har iag haft det gott hemma hos syster och myst en himla massa med min fina systerdotter, jag har även varit i Trollhättan i flera dagar under "Fallens dagar" och jobbat som bartender - stod i backstage - rockbaren-´s öltält hela helgen och jag har haft fantastiskt roligt. Ska jobba på "knorrfesten" för backstage med, bakom baren i öltältet igen. FANTASTISKT!
 
Har fortfarande Melwin på orust men jag hämtar hem honom imorgon, fasten det varit gott med lite "semester" så ska det bli skönt att ha allt som det brukar här hemma, beheöver komma igång med träningen igen osv. Har varit väldigt slappt på den fronten det senaste måste jag erkänna.
 
 
Bjuder på lite bilder ifrån mobilen på dagar veckan/veckorna som gått...
 
 

en vecka eller två på orust

 
Ska alldeles strax sticka iväg till jobbet för att arbeta i enbart 3,5h, känns lite onödigt men det är pengar det med. Direkt efter jobbet sticker jag hem och hämtar svarta vargen (aka. sally) och glider vidare till stallet för att ta in min prins och göra iordning honom och hans saker för att sedan vänta in syster som kommer och hämtar honom (jag åker i egen bil). Jag och Melwin kommer tillbringa en vecka eller två ute på Orust hos syster, ska bli så himla härligt att få rida tillsammans med min syster igen, det vääääldigt längesedan. Eftersom vi inte fått på drag på bilen än så kör syrran honom både dit och hem.
 
Dom har kommit lång väg sedan denna bilden togs, dom får morfars gamla gård så himla fin.
 
 

Falsterbo Horse Show

 
Hejsan alla pirater!
 
Gick och la mig 02 i söndags och gick upp 05 igår, körde 32mil, anlände till Falsterbo horse show, kollade lite på 5 och 6 åringarna som hoppade och shoppade lite till min stjärna innan vi begav oss dom 32 milen hem igen. Som sällskap hade jag min fina syster (och min fina systerdotter!) och S ifrån stallet. Hade en mycket trevlig dag fo sho. Det blev jag som körde båda vägarna, men det hade jag då inget emot med sånt trevligt sällskap. Tur hade vi med vädret oxå, det kom ett par regndroppar men annars var det sol/moln om vartannat hela dagen. Lugnt med folk med så man kunde gå i dom flesta montrar utan att trängas SÅ JÄVLA SKÖNT!
 
 
 
 
Ska ta kort och visa vad jag handlade till min Melwin någon dag!
 
 

sisters

 
Bestämde med syrran idag att vi åker ner till Falsterbo Horse Show på måndag, ända dagen vi kan så då får det bli så, hoppas att hitta något fint till Melwin på mässan - vilket jag inte tror blir något problem. Hade ju gärna haft lite mer pengar att spendera men får satsa på att spendera mer på GHS 2013. Muhähä. Tänkt att min fina lilla systerdotter, fredag den 13 fyller hela 6 månader och redan då hunnit vara på både GHS och FHS, inte så illa pinkat det inte.
 
Min älskade storasyster! ♥
 
 
Systersemester på Lanzarote 2006, hahaha :)
 
 
 

120707

 
Goday´
 
 
Har någorlunda nyss kommit hem efter en kväll i stallet, Lova (min medryttare) hade Melwin idag men jag kom ner jag med för att hjälpa till lite i paddocken med hindermatrial osv. Hon markarbetade honom lite idag och han är så himla trevlig att ha att göra med. Han kommer verkligen vara en bra läromästare för mig i hoppningen, nästa år ska vi ut och tävla helt klart! :]
 
Det var en trött kille vi hade att göra med innan ridningen idag. Bilden nederst är ifrån våran uteritt igår, i öööööös regnet.. Men vi var nöjda och glá ändå.
 

lookin´ good in red.

 
ÅH, idag red jag barbacka en kortis (tillbaka till hagen ifrån stallet, efter våran uteritt) på första gången på jag vet inte hur länge... shit vad jag har saknat det. Det ska helt klart bli en hel barbacka tur någon dag..
 
Här är en bild på min prins ifrån idag, har lite funderingar på om jag ska sälja mitt schockemöhle träns för att sedan köpa ett nytt fast i svart. Detta är ju brunt och har inte längre någon brun sadel då jag sålt av både derssyrsadeln och hopp då dom inte passade Melwin. Stör mig något så fruktansvärt på olika färger på utrustningen serrni. Är bli så himla härligt att kunna använda FÄRG på sin häst föresten!
 
 

Prinsen är hemma!

 
Förstår inte varför mitt inlägg publicerades idag när det var i förrgår jag tryckte på publicera? What thä häck. Igår kom iaf min nya stjärna - coolaste någonsin. Himla lugn och fin, våran första dag har gått fint. Han är dock lite känslig emot alla flygfän så han fick stå inne i några timmar idag, annars har allting gått väldigt bra.
 
Imorgon tänkte jag gå upp runt 6-7 för att åka till stallet en sväng innan jag ska jobba, jobbar dock bara några timmar så jag åker tillbaka dit sedan för att ta en lite skrittrunda på honom och för att mysa lite med Starshine. (vars ägare jag försöker få tag på utan någon framgång...). Har inte fått tagit några ordentliga kort på honom ännu men det fixar jag nog imorgon kan tänkas.
 
Gonatt hälsar prinsen!
 
 
 

nytt stjärnskott

 
Ursäkte IGEN för den sämsta uppdateringen, men jag har haft fullt upp.. Jag har faktiskt tagit beslutet om att lämna tillbaka Starshine till sin ägare och IMORGON så anländer min nya häst, han levereras runt 17 tiden och jag är så förväntansfull. Starshine står dock kvar hos mig fortfarande men jag kommer köra hem henne i veckan. Hon är så OTROLIGT flockbunden så det funkar inte längre, tyvärr för hon är en superhäst annars...
 
I lördags hittade jag iaf min nya stjärna och jag har en riktigt bra magkänsla, det klickade direkt och han skrek "KÖP MIG, SNÄLLA JAG VILL FÖLJA MED DIG HEM!". Bilden här nedan är ifrån provridningen, min medryttare som är på bilden.
 

RSS 2.0