älskade och fruktansvärt saknade vän!


Idag är det jag som har full koll på två flighter, kl 21.45 ska min älskade vän landa på landvetter. Han är så jävla saknad så det är helt galet. Ska köpa med mig lite av hans favorit godis som vi kan ha som färdkost hihi! Han lämnade oss här hemma i sverige för att plugga, nu har han pluggat klart och jobbar där istället... frågan är om han någonsin kommer komma hem igen. PUH, man får nöja sig med att få hem han på "semester" nu för tin. Jag är så glá för hans skull, lever loppan i L.A!

Kevin Austin, en utav mina absolut bästa och närmsta vänner ♥Två gamla ifrån 2008, tack för du alltid finns där vännen. Även fast vi numera bor otroligt långt ifrån varandra så kommer jag alltid finnas här för dig, tjugofyrasju.
ridsportsbutiker.


I lördags var jag och två stallkamrater iväg till Kungsbacka för att besöka Börjes, Hööks samt Svensk Ridsport var tanken med sistnämnda fick bli en annan dag. Hade inte varit på Börjes tidigare så det var något nytt för min del(visst har jag kikat på hemsidan men aldrig köpt något) fick med mig en del smått och gott hem ifrån båda ställerna... och idag ska jag till Tre Hästar!


120609


Goday´, jag sitter och väntar på att två stallkamrater ska höra av sig om att jag kan åka och möta dom så ska vi åka lite neråt i landet för att besöka Börjes och Hööks. Ska försökta att fjäska lite så vi kan gå in på Svensk Ridsport med. Hade tänkt åka till Tre Hästar idag men det får bli på måndag istället.

Bild ifrån 14/4 :]nervsammanbrott.


Idag köpte jag Dodson & Horrell´s stroppy mare för att testa på Starshine, hon är otroligt jobbig just nu. Hon har brunstat istortsätt sedan jag fick hem henne i mars, någon vecka utan men annars brunst. Just nu superbrunstig och är VÄLDIGT nervös och stressad (och då måste jag tillägga att hon är det vanligtvis med, hon är rätt het i ridningen oxå när man är ute själva, även med sällskap så är hon rätt tittig och nervig). Hon är otroligt flockbunden och jag får snart ett nervsammanbrott.

Magnesium har jag börjat ge henne men inte märkt av någon skillnad ännu, jag hoppas att vi hittar någon lösning för det är absolut inte alls roligt som det är just nu. Hon blir helt paralyserad ibland när hon blir rädd och nervös och det är farligt, hon kan inte må bra av det heller. Ska ringa vet. och be dom komma och ta blodprover för att se hur alla hennes värden ser ut. Man blir ju lite orolig, hon har desutom visat lite hingstbeteende.. detta känns inte alls bra måste jag erkänna.


Någon som har erfarenhet och tips för helt galna ston? ;]

RSS 2.0