svettigt värre


Svettig tjej?


håriga pussgurkan
120327


Såhär stod min tjej när jag kom till stallet idag, jävligt smutsig, solande och fruktansvärt nöjd. Vi red ut på ett lite jobbigare skrittpass, om hon var svettig? skämtattee.oh happy day


Idag hade jag riktigt härliga timmar i stallet och min tjej skötte sig så bra, vi hade lite ont om tid så vi gick ut på en bensträckare i 20-30 min men sedan så ringde dom och bad mig komma senare till jobbet så jag passade på att följa med en av tjejerna i stallet ut på en skritt tur, hon var inte i luften en ända gång, hon var spänd och tittig men höll alla fyra hovar på backen under hela ritten (hon blev lite skraj en gång och ryckte till rejält men som sagt, hade alla fyra hovar på marken). Känns så himla skönt att allt går så bra, det är inte alltid lätt med ny häst men vi har verkligen klickat! ♥

Ska försöka få med någon som kan ta lite kort någon dag, blir mest bara massa mobilbilder just nu. (kan ha att göra med att både min kompaktkamra och objektiv till systemkamran är i thailand, pappa har lånat) Denna är ivartfall ifrån våran bensträckare tidigare idag.


long time no see, nu för tin.


Har precis gluffsat i mig en äggmacka och ett paket med nudlar... fin middag va? Jag har bara hunnit äta sedan jag kom hem ifrån jobbet och nu ska jag iväg till stallet för att mocka och fixa foder, har 20min på mig där borta så jag är måttligt stressad. Kl. 17 börjar jag jobba inne i stan, lite extra pass är verkligen mer än behövligt just nu.

Igår red jag Starshine för första gången sedan jag hämtade hem henne, vi har nämligen startat med promenader och lite longering dom första två veckorna eftersom hon är så ur kondition. Hon har knappt blivit riden på 3 år... så ni förstår nog att jag går väldigt försiktigt fram. Vi tog iaf en skritt tur på 35-40min och hon var ett krutpaket fo sho. Det var en väldigt svettig dam efter våran lilla skritt tur, men så är det när man är mer i luften än på marken.... haha :)


120312


Håller på att städa big time här hemma just nu, dammsugit hela huset och nu är jag igång med dammningen och sedan ska det torkas golv osv. ska nog städa ur kylskåp och micro när jag ändå är igång så kommer jag känna mig jävligt nöjd ikväll. Nya sängkläder och ett nystädat hem, otroligt skön tanke. MHMMMMM!

Ska även till stallet senare, tanken var att jag skulle dit direkt efter jobbet men jag fastnade ju med städandet här hemma så det får bli senare ikväll jag beger mig dit. Var ute på en SVETTIG promenad igår, hon var så himla hyper så hon var redan lite svett när vi gick ifrån stallet, hon fick springa av sig lite i paddocken innan vi gick hem igen. (ca. 10-15min skritt till våran paddock), hon var högt och lågt under promenaden så jag blev rätt svettig jag med.
Men gud vad jag gillar henne - vi kommer bli ett bra team! ♥

äggmackedille


Om det blev en stor och smarrig (jävligt sen) frukost förut? namnomnam. Har fått någon dille på äggmacka så det skriker om det, haft i typ 2 veckor.... kan.inte.få.nog.


gardiner


Här är en grej jag ska börja någon dag med - att sy gardiner till gästrummet och till köket.


vart tog solen vägen?


Har precis kommit in från en stunds grejande i trädgården, har börjat samla ihop alla pinnar efter vi fick vårat äppleträd klippt bla. kände att det sög till i magen och kom på mig själv med att jag glömt äta frukost? - så det är vad jag ska göra nu, äta en sen frukost. Sedan ska jag fortsätta ute i trädgåden och hålla tummarna för att solen kommer fram igen, den sken ju så härligt tidigare idag. Har andra saker att greja med idag oxå, ska fortsätta måla hallen i nedervåningen och har även stallet kvar.

iår hoppas jag att det kommer äpplen, förra året blommade det knappt.


busebuse


Vaknade runt 8 till strååålande sol och tog en skön morgonpromenad, när lägligt till jag duschat och fixat mig och ska ta och möta upp N och D för att åka till gamlestan så kommer en jävla massa moln in och det börjar blåsa helt galet mycket. Nåväl, det var dax att hitta kläder till brudgummen så vi åkte till wedding square. Dom kommer vara så fina båda två, åh vad jag ser fram emot deras bröllop i Maj. ♥

Lille Anton, gosigaste killen.


fullt upp så att siA.


Jag lever, har bara haft galet mycket att göra.. har som sagt varit funktionär i stallarna under GHS 2012 (Göteborg horse show 2012) vilket varade över 1 vecka för våran del och sedan jobbade jag på mitt jobb med så jag hade alltså dubbelt upp som ni kanske kan förstå?! Sov otroligt lite under den veckan och tog igen mig i sömn förra veckan en hel del, har haft fullt upp med allt annat oxå förvisso..  typ ny häst osv.     Solly får thät!


Ena stallgången, vi står längst ut till vänster
. Det är 13 boxplatser.Här är hon, stjärnan. Vi har redan fått en grym kontakt, hon är verkligen helt fantastisk.klippte bort allt jävla skägg idag, hon ska även få en klippning i veckan i form av täckesklippning.hon fick en fin lami-cell grimma inköpt på mässan på GHS.


RSS 2.0