tisdagsmenyn


Städade här hemma igår, och efter det åkte jag och mötte upp A och umgicks. Var lite här, i stallet, hos henne osv. osv. och sedan tillbaka hit - tisdagsmenyn bestod av en massa gott. namnomnam.  Ugnsrostade rotfrukter, vitlöksrostade tomater/paprika, soltorkadetomater, inlagd vitlök, roulévitlöksost, fjärilskotlett, svampsås och lite sallad på det. (Frågor på det? hehehe)


111129


Alltså, när jag körde hem till pappa i söndags så var det inte en gång jag var nära att blåsa av vägen. Det var helt gaaaaalet hade jag insett att det blåste så mycket som det faktiskt gjorde så hade jag inte satt mig i bilen helt klart. Nåväl, både jag och bilen kom dit hela. Igår hade jag mycket för mig med så var hemma runt 22, då kröp vi ner i sängen och kollade på Dexter. Var ute och gick en morgonpromenad i det inte så härliga vädret imorse, sedand ess har jag hållt på att plocka och städat här hemma.


vädret gör inte så jag längtar ännu mera till thailand direkt... 10 januari it is.





snart är julen här!


Halvdöd är jag fo sho, har jobbat 16-11 som ni vet därav ingen update (ska fixa så jag kan mobilblogga, promise). Lyckades sova ca. 2h när jag kom hem förut, och efter det har jag mest gjort absolut ingenting förutom att börja sätta upp lite advents/julbelysning, det är ju faktiskt första advent idag. Dock blir det inget adventsmys för oss idag, utan det tar vi i veckan istället. Ska strax bege mig ut i ovädret och ta in hästarna och därefetr bege mig emot stenungsund där jag spenderar natten då jag ska upp tidigt och besöka tandläkaren, doh. Förmodligen så händer det en annan rolig grej imorgon, men det får ni inte reda på ännu ifall det inte blir av. Men så småningom så. Har ni adventsmys hemma idag?


once upon a time


Har precis kommit hem ifrån stallet, och vilket jävla busväder det är ute. Regnar som fan och BLÅÅÅÅSER som fan, uh. Min kärlek erbjöd sig helt out of the blue att hjälpa mig med insläppet idag, chockande men uppskattat. Är fortfarande proppmätt efter middagen (baconröra, namnomnam) men ska faktiskt poppa lite popcorn och kika på två avsnitt av once upon a time innan jag lägger mig.


fredag, igen


Godday!

Har varit vaken sedan starx efter 06 och har varit ute på diverse uppdrag. Kom precis hem efter att ha varit och besiktigat bilen, igen. Nu är spindelleden bytt och den mår prima igen, härligt. Har varit i stallet en sväng med, kommer åka dit senare igen, behöver åka och köpa spån med.. doh.

Idag kommer det vara väldigt lungt här hemma, jag ska jobba imorgon natt (16-11) + att jag ska ha utsläppet i stallet imorgon morra med. Vet inte om jag hinner hem och sova eller om jag kommer få vara zombieliknande och sova bort halva söndagen? behöver ju åka till jobbet vid 14 redan, ska hinna rida och greja så känns som om jag inte kommer ha tid för att sova, MEN det märker vi imorgon. Nu måste jag äta något, jag är aphungrig nämligen.


baconlindad och fetaost/soltorkadetomater fylld kyckling hade inte varit fel idag...




filmjölksbröd


Ett bröd jag fullkommligt älskar är filmjölksbröd, gärna med russin i och detta kom mamma glatt och gav mig en limpa av med ett nytt recept hon testat, lika gott blev det när jag gjorde det själv med. Namnomnam. Tänkte baka lite bröd nästa vecka, det är slut här hemma nu nämligen.


gyllende dagar..


Har haft en kalas bra dag helt klart! Startade dagen med gym, sedan var jag i stallet och vid strax innan 15 så ringde min fina vän N och undrade om dom kunde komma förbi en sväng. En sväng blev timmar, massor av timmar. Vi satt och tjatade hemma när vi kom på att vi kunde gå bort och köpa lite fika, så en pyttepromenad blev det och sedan hem igen, ännu mera tjat och gosande med lille Anton, blev även så att dom stannade över middag. Klockan var närmare 21.30 när dom åkte och jag åkte då till stallet och tog in hästarna som fick en riktigt lång utvistelse idag.






111121


Är helt knas att klockan redan är 00, arbetspasset gick snabbare än snabbast idag 16.45-22. Brukar gå och lägga mig direkt jag kommer hem men idag så hade jag SOS västkust att kolla på så det är precis slut och nu ska jag dock inta sängen. Är långt ifrån så trött som jag borde vara då jag gick upp 06.20!?

nåväl, nu ska jag inta sängen och kika på Dexter.



sovande, nybliven 19åring 2009.


underbara helg.


Jag lever, lovar.

I fredags hade vi en riktig tjejdag/kväll och det var väldigt trevligt i sin vanliga ordning. På lördagen så åkte jag till orust och till mina svärföräldrar där hjärtat redan var, så resten av helgen har spenderats där. (Tog även en sväng till mamma och hämtade en klippmaskin osv. på söndagen). Vi kom hem rätt sent, tog stallet på hemvägen så vi kraschade i sängen och kikade på film. Bra avslutning på en bra helg fo sho, har på känn att det kommer bli en jävligt bra vecka oxå.


var som sagt och hämtade klippmaskinen och sådär hos mamma, gick givetvis ut och kelade med älskade Pistol, vad jag saknar honom.
Gosade även med mina två andra favoriter, Preme och Nischaala.










breaking dawn part 1


biobiljetterna är köpta sedan igår, så imorgon vid 14.50 får vi äntligen se vad vi längtat oss lite smått galna efter, vi hade twilight saga maraton med dom tre tidigare sist, twilight på fredagskvällen innan spontan utgång och sedan new moon och eclipse på bakisdagen. Ska strax gå och lägga mig så det blir fredag snabbare! (kanske ett bad först för avslappningens skull?)






girlpower..


Morgondagen kommer jag spendera i stallet från kl. 07, ska ta utsläppet, mocka och därefter hinna rida innan jag måste åka hem och städa nedervåningen och hoppa in i duschen för vid 14 ska jag vara färdig, då kommer L så ska vi åka in till stan och kika på breaking dawn part 1...... som vi har längtat. Hela dagen går i riktig tjej anda, efter bion så är det hem för lite fix, matlagning och förfest innan vi har en bowlingbana som väntar på oss kl 23 på starbowling, och efter det blir det förmodligen även utgång.


muppar sommar 2010, påväg ut tror jag?



sommar 2010, pisseblöta muppar efter flumride på liseberg!


jobb torsdag fo sho.


Har precis kommit hem ifrån jobbet, jobbade 11-19 idag, meningen var att jag skulle ta insläppet nu på kvällen med men en av tjejerna var där så hon fixade så jag slapp, tur att man har bra stallkååååmpisar. Ska ju ha utsläppet imorgon med så det är upp tidigt som gäller ska ni veta, ingen vila ingen ro imorgon.  För imorgon ska vi ha roligaste fredagen på länge, mer om det lite senare för nu måste jag få i mig någon typ av föda innan jag hungrar ihjäl.


random matbild ifrån Turkiet i sommras. Dock inte alls vad jag är sugen på, okej kanske på tzatzikin och lammbularna... och potatissalladen, och feta osten...


tacopaj ftw


Det blev tacopaj idag, så jävla gott så jag dör lite. Är verkligen vrååålhungrig nu så det ska bli väldigt gott med mat, den är alldeles strax fördig. Efter maten så ska vi åka in till stan för att hämta upp hjärtats syster och köra hem henne, påväg hem därifrån så tar vi stallet och släpper in hästarna och därefter blir det en dusch och sängen, imorgon ska jag jobba 11-19 så jag kommer inte vara aktiv här direkt.

tacopaj a´la keela, riktigt gott ska ni veta ;)


frostigt


smutsgrisen kom upp i fullgalopp ifrån hagen när vi kom igår (vilket han brukar göra, underbart bemötande), med den alltid lika snygga mittbenan i pannluggen. Medans jag mockade och fixade med krubbet så tog B och gosade lite med grisen. Halva Morandos hage var fortfarande helt frostig då solen inte nått dit ännu, klockan var ändå runt 13. (Hans hagkompis står just nu i ett annat stall för hantering och tillridning, men han har tre kompisar precis i hagen intill)








second hand


Håller just nu på med en storstädning här hemma, måste dock ta en paus med den för att skriva en handlingslista snart för vid 17 ska jag hämta upp hjärtat på jobbet så ska vi åka och handla. Jag är riktigt sugen på.. tacopaj!! Så förmodligen blir det dagens middag, men time will tell.

Igår så besökte jag och B emmaus här på hisingen, jag fick med mig 5 böcker, ett fat och en matta hem. Second hand är något jag har fått kli av att bara tänka på innan, men nu är jag inne i någon jävla fas då jag ska göra allt själv. Ett nytt "matsalsbord" är på ingång som jag ska fixa iordning och måla vitt, det är rätt enkelt så jag ska ha lite massivare stolar till så det är jag på jakt efter nu, samt en fin, stor kandelaber att ja på bordet med. Finns många som är fina nya, men håller även utkik på second hand.


Dexter season 7


Idag har jag haft fullt upp, mer om det imorgon. Kom alldeles nyss hem ifrån ett besök hos svärföräldrarna som var i lägenheten i stan idag och nu är det dax att krypa ner i sängen och kika på Dexter. Imorgon kommer jag nog vara hemma hela dagen, kommer nog vara mer på bloggen då.

favorit seriemördaren på tvn just nu.


moster längtar efter dig!


såhär såg min älskade syster ut i lördags, hon är nu i v.31 och jag längtar galet mycket efter min lilla systerson/dotter som ligger där inne och myser. ♥




små shopping med pappsen


Har precis kommit hem efter att ha tillbringat ett par timmar tillsammans med pappa, meningen var att vi skulle gå ut och käka och sedan gå på bio men vi sket i den delen idag och shoppade lite och sen stack vi och åt på kina/thai/asiatiskwhatsoever i närheten, sletet men väldigt god mat. Fick med mig en påse ifrån Gina Tricot och sedan en laddare till bilen (för mobilen alltså... dah!). Så det var bara lite smått och gott helt enkelt - lite trosor, två tröjor, två linnen, två thisor och ett par leggings.


biobiljetter som plåster på såren


Det har varit lite halv struligt på jobbet det senaste, som plåster på såren fick jag två biobiljetter på posten i fredags! Jag och hjärtat tänkte ha en biodate snart, vad passar då bättre? :)


farsdag firande!


Har precis kommit hem efter en jävla kasspisshelvetesmorgon på jobbet, skulle tagit 09 färjan hem men ICKE då assistenten som ska vara med på morgonen samt ta över efter mig när jag ska gå inte kom. Var sådär glad, brukaren var inte heller glad så att siA så det var en riktigt skitmorgon helt enkelt. Fick gå vid 11.37 och då gick färjan ifrån bratten istället för tången, springa dit bort i en tjock dunjacka och en skitenödig hund är fan inte det ultimata. Hann gjorde vi ivartfall, precis när dom skulle ta av "gången" snälla som väntade när dom såg mig.

Har inte fått sova inatt heller pga. strul på jobbet så jag är nu aptrött, ska sova 1-2h och sedan åka till stallet för att mocka och gosa, hinner inte rida tyvärr då pappa kommer hit senare, vi ska gå ut och käka bara jag och han för att fira farsdag, samt få lite far och dotter tid vilket var ett tagsedan.


världens bästa pappa!


the first one


Igår tog jag och åkte till Orust för att spendera dagen där, först ut var syster och F. Dom var dock inte hemma när jag kom så jag passade på att kela lite med hästarna sålänge, svinkallt var det ute med. Huset kommer bli så jävla fint när dom är färdiga med bygget. Det är min morfars gård tidigare, så dom ska total renovera hela huset så dom har dragit ur hela övervåningen och ena toaletten/kontorsdelen.

Efter det besöket så åkte jag vidare till mina svärföräldrar där jag var i hela sex timmar, vart vi gjorde av tiden har jag ingen aning om. Började med middag och sedan en massa tjöt, dom är så goa. (och ja, jag var där ensam. Hjärtat var hemma i göteborg!)














Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0