stressig vecka fo sho


alltså... jag har en sån stressig vecka och jag är inte hemma - mobilbloggningen funkar fortfarande inte. Jag har dock ev. 30 min "ledig" tid sedan om jag kanske kan hinna slänga in ett inlägg då. Vi får se!

day one


Är helt mör i kroppen efter idag och det var bara min första dag, det är full rulle fram tills på måndag nästa vecka för våran del (stallgruppen) ska bli intressant och se hur slut man egentligen kommer vara när GHS 2012 är över. Har iaf haft det riktigt trevligt idag, härligt folk och allt har flytit på extremt bra.


frågan är hur många spånbalar man bärt idag, skulle fan ha räknat! E fick en blå fleece medans vi andra fick gråa ;)



Vi fixade även iordning parkeringen med markeringar osv. här är vi klara jag kör bilen!



lite hindermaterial.


mah, galet sugen på godis!


Igår var vi på bio (igen, var ju i tisdags med.. hehe) med pappa och hans donna + hennes dotter vi såg Hamilton - i nationens intresse, därefter tog vi och packade en liten övernattningsväska och åkte ut till orust och till mina svärföräldrar. Spenderade morgonen/förmiddagen där och åkte och hälsade på min kära morfar en sväng innan vi åkte hem till göteborg. Släppte av hjärtat hos R inne i stan och åkte hem till huset och här sitter jag nu i min ensamhet (okej katterna och hunden som sällskap). Funderar faktiskt på att gå bort i regnet och köpa en påse godis eller chips och dipp....... fett och gott. Vad gör ni ikväll?


solskens promenader


Trivs så bra med det nya jobbet, så underbara individer jag har på min rutt. Dom är tokgoa allihopa! Titta bara på denna sötingen, han är så jävla mysig.. Mycket skönt väder idag med, strålande sol har det varit under alla promenader. Igår snöade det som fan och gick sedan över till regn, inte fullt lika skönt.


tolftemajtvåtusentolv


Brevbärarjävelen var för lat och ohrkade väll inte gå av sin moped för att stänga vår brevlådan efter sig...... så när jag kom hem så stod den öppen och ja, det regnar en hel del ute, vilket resulterade i blöta brev - såklart låg bröllopsinbjudan där, men det var mest kuvertet som tagit stryck som tur är. ÅH, att gå med en hemlighet länge som man bara vill dela med världen har varit mysigt(och jobbigt hihi), jag har bara velat skrika ut till världen att min bästa vän ska gifta sig och att jag är så fett jävla cp glad för deras skull. Nu längtar jag galet mycket till 12 maj kan ni tänka er.. :)






grisiga dieselpumpar och skallningar


Kom precis innanför dörren efter att ha varit borta i fem minuter för att tanka bilen, möts av en suuuperglad Sally(fasten jag knappt varit borta i dryga fem minuter.. knäpphund) hon skallar mig utav bara fan - nu har jag en jäääävla huvudvärk, KUL. Sen har jag diesel över hela handen, VARFÖR är dieselpumparna så jävla kladdiga och grisiga jämt för? blir så jävla störd på det, ska fan börja ta på mig en handske varje gång jag tankar tyP, lukten försvinner ju fan aldrig....



dogwalker


Första jag gjorde när jag kom hem ifrån jobbet var att dyka på brevlådan, men inget fyrkantigt kuvert där inte... hoppas att det anländer imorgon. Väntar på en bröllopsinbjudan! ♥



Jag har varit väldigt off här på bloggen med flera anledningar jag har tex. bytt jobb, eller skaffat mig ett till kanske det heter? Jag är numera hundrastare på halvtid under vardagarna, går runt 1,5-2 mil under tiden jag jobbar och det är superhärligt, spec dagar som denna då det är runt 0 grader och solen bara skiner. Hundarna jag har på min rutt är super goa med. Trivs utomordentligt redan!


valentines day, 2012


Alla hjärtans dag, även våran månadsdag.


Vi kommer käka någon så romantiskt som tacos ikväll och sedan gå på bio, inget avancerat här inte vi vet exakt hur vi känner för varandra och visar uppskattning andra dagar om året så inget överdrivet här inte. Mitt hjärta är den bästa alla sekunder, minuter, timmar, dagar, månader och år. ♥



(en utav)människans bästa vän.


Har slängt i mig lite frukost bestående av en kopp thé, 200g kvarg, müsli, hallon och ett kokt ägg så nu är jag mätt och go i magen, redo för dagen som kommer innehålla en himla massa promenader (har ju faktiskt redan varit ute i 30min med sally med)- har lite nya saker på gång och det ska bli super kul, fårse när jag kan dela med mig utav dom.


Våran fina tjej, tänkt att hon blir två år till sommaren.. galet.










jävlaskithelvetesdag


Ligger nerbädad i soffan efter dagens hysteri, helvete vad förbannad jag varit... exakt HELA dagen och är förvisso fortfarande men i en lättare grad. Hjärnan har gått på högvarv gånger tusen och nu är jag helt slut i skallen.. Ska sätta på Revenge nu, har ju börjat kika igenom alla avsnitt jag missat under semestern. Med så många serier jag följer kan ni tänka er att det är en hel del.


stjärnklar


Denna halvblodsdam kommer flytta hem till mig i slutet av februari/början av mars. ♥


Nu - INGA UNDANFLYKTER


Igårkväll var jag och hämtade ut mitt gymkort, så idag är det dax att börja träna. Jag ska slänga något i magen och sedan sticka iväg, ska bli jävligt svettigt och jobbigt.. Det var ju ett tagsen nu så att siA.


lite födelsedagspresenter


Har fått mycket fina födelsedagspresenter, bla detta som jag fick av mina svärföräldrar - ett par underbara koppar och ett par handgjorda ullraggisar.




EN BANAN OCH ETT ÄGG


Var inne och läste på hälsonöten igår och såg bananpannkaka gjord på en mosad banan och ett ägg, gissa vad jag åt till frukost imorse? SUUUPER gott, dock hade jag i en gnutta salt och pyttelite vaniljsocker. men NAMNOMNAM så gott, try it. Kommer säkert bli en återkommande frukost/lunch för min del, idag ska jag hämta ut mitt gymkort - IMORGON börjar jag träna - INGA UNDANFLYKTER. Kommer jag med någon kass förklaring så skriv hat-kommentarer åt mig. Okej?


Jag gillar att ha bananen lite gulare när jag har den i bak och mat, men om den ska ätas som den är så vill jag ha den mer åt det gröna hållet. Hur vill ni ha eran banan? ;)


morgonpigg typ?


Hellu i kylan, har precis kommit hem men har bara svirat om till ridkläder och ska nu bege mig emot stallet. Vi var ute på Orust igår och besökte min fina syster och fick äntligen träffa min systerdotter (som för övrigt är superfin och jag är stoltaste mostern på jorden!) och åt lite tårta och bulle, sedan åkte vi vidare till mina svärisar där vi åt middag och stannade även kvar över natten. Igår vaknade jag strax efter 8, idag vaknade jag strax efter 7 och gick upp - härligt såhär på en söndag när man har absolut inga måsten? Imorgon ska jag jobba, kan slå vad om att jag kommer vara långt ifrån så morgonpigg bara för att jag "måste" upp då.

Vi ska ta en promenad i kylan och halkan, vad sysslar ni med?


tjugotvåår


Grattis på födelsedagen till mig själv, hela 22år hurray!


19årig tjej.



20årig tjej.



21årig tjej.



fitness24seven


Nu ska jag äta frukost och sedan åka till stallet, tanken var att jag skulle sova ut (vilket jag trodde skulle bli till ca. 11 men jag vaknade vid 08 hur pigg som hellst, tåls ju att tillägga att jag slocknade runt 21.15 igår sååå sova ut har jag ju gjort ^^). Igår köpte jag även ett gymkort på fitness24seven via internet så jag har inte hunnit få det ännu, annars hade jag varit där vid detta laget. Ska bli skönt att komma igång igen, fast på RIKTIGT denna gången.


insläpp


Nu ska jag åka till stallet för andra gången idag (var ju där imorse och frös halft ihjäl på köpet, hihi) för att släppa in hästarna, det är bara det som ska göras så jag är snart hemma igen. Vad hittar ni på idag? :)

första hemlagade lunchen på tre veckor, underbart gott.


måste erkänna att det var rätt nej JÄVLIGT gott att äta hemlagad mat till lunch idag, drog ihop en ost och skinksås och en liten tomat i det oxå, så himla mumsigt och lätt. Till middag blir det dock egna hamburgare, inte helt tokigt det heller. Kan säga att det blir en luuuuuuugn och fin fredag för våran del, är fortfarande helt efter i sömnen så ska bli gott att kunna gå upp exakt när jag vill imorgon. Vi ska åka till Orust vid 13, ska äntligen få träffa mina superfinaunderbara systerdotter som idag blir 3 veckor gammal ♥ som jag har längtat efter att få träffa henne. Jag gissade på flicka, och rätt hade jag hihi. En till liten hästtjej i familjen, perfekt!


stökigt och rörigt, bombnedslag.


Har nyss kommit hem och NU ska jag ta och ta tag i våra knökade ouppackade resväskor och sånt dära as tråkigt. Stallet och hästen är redan avklarade, 07 gick jag upp imorse och det var svinigt jävla kallt, -15 här hemma och -17 vid stallet, om jag frös? skämtatttteeee....


notera våra fina klappstolar ifrån IKEA, jag har ju ett projekt med att skapa ett matsalsbord samt stolar, bara det att det är inte helt färdigt än och stolarna tillhörande bordet är paj. så klappstolar få vara stand in sålänge.


home


Nu är jag hemma igen alla små pirater, haft tre superhärliga veckor. Jag har precis varit ute på en morgonpromenad med Sally, nu ska vi vidare till stallet och därefter vidare på hemliga uppdrag resten av dagen (en ledtråd på vad på bilden nedan.. hihi) och vid 17 är jag hemma igen för att duscha och byta om och göra mig redo för att åka in till starbowling - mer om det senare. Puss på er sålänge!


RSS 2.0