ändrad inställning

 
Gud vilket tråkigt jävla väder vi har, men jag ska börja ändra inställning till "finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!" iaf försöka ett tag för att se om livet blir lite ljusare då. Har jobbat i dagarna och haft fullt upp, har fortfarande inte fått igång mobilbloggningen men bjuder på lite bilder ifrån mobilen idag igen.
 
Han fick inviga sitt nya täcke igår då regnet var helt jävla galet, han verkade iaf mer än nöjd då regnet bara öste ner i flera timmar i sträck.
 
 
Han är en irländsk import och har lite fullblod i sig så det är inte den bästa kvaliten på hovarna, så jag shoppade lite som ska var bra för dom.
 
 
Idag fick Melwin sig en liten genomgång i dressyr av S, han är inte riktigt där utan tycker att det är lite jobbigt. Han har blivit hoppat mycket, han bara flger över hindren men dressyren märks det att han inte är riden i något vidare. Han har ju knappt någon rygg och en jävla underhals så imorgon kommer han nog ha lite träningsvärk. Han fick iaf rulla av sig lite i paddocken efter passet. Min älskade prins! ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0