semester, ÄNTLIGEN!


är iväg på semester fram tills den 2/2, kanske kommer det en bildlös update under vistelsen... man vet aldrig. Nu i dagarna innan har jag iaf haft fullt upp och inte haft tid för ens en minut vid datorn. Hoppas ni har tre fina veckor här hemma, jag kommer garanterat ha 3 fina veckor i Thailand! :)


Santa and I know it!


serienörden inom mig.


Nu börjar äntligen serierna igen, igår kikade jag på Pretty Little Liars och nu ska jag kolla på Revenge, om ett par timmar kommer The vampire diaries, The secret circel och Greys anatomy. GAH som jag har längtat, One tree hill, Gossip Girl... åh vad jag saknar er alla.
meloner, brön, tuttar, bröst, bomber


Sådär, nu är jag redo att slockna. Gärna nu, upp tidigare än tänkt för att åka till stallet och mocka + fixa foder och därefter bege mig ut emot saltholmen och färjan till jobbet. Jobbar dock bara till 19, SKÖNT. Sedan är jag ledig två dagar och jobbar dygn på söndag 9-10.30, så det är fan fullt ös ända fram tills vi åker nu. På måndagen hinner jag inte hem och sova innan vi ska åka till orust för att lämna Sally hos mina svärföräldrar som ska vara hundvakt.  Och sedan är det packning som ska fulländas osv.

På fredag eller lördag så MÅSTE jag ut på stan och leta hitta en bikini, vilket inte betyder att bara springa in på H&M  - finns inte en ända överdel som passar och inte gjort sedan jag var 14, hur kul tror ni det är? var glad för era fina tuttar med bra storlek där ni kan köpa massor av fina bikiniöverdelar i mängdor för en bra peng, känns sådär att behöva gå till riktiga underklädersbutiker och lägga runt 500;- om inte mer för EN del (som inte ens är specsnygg många gånger......). Tuttarna ner i storlek en vacker dag, någon dag.  Underdel köper jag säkert någon enkel och lätt matchad på H&M dock, billigt och bra!


bild från 2007-2008? I thailand ivartfall.EEEEEEEMIL! förgrömmade unge


Jag har alldeles precis kommit hem, har jobbat dygn och där av min uteblivenhet. Efter att ha jobbat i 27h och oroat sig för att inte kunna ta sig hem ända sedan igårkväll (pga. stormen, huja vad det har blåst!) och för att direkt efter jobbet ta sig till kontoret för ett möte med chefen för att därefter åka direkt till stallet och ta hand om sin häst har jag ÄNTLIGEN landat hemma, men det blir att trotsa trötthetern och sätta fart med att börja städa och tvätta här hemma nu. Lägger jag mig ner så sover jag inom 2 röda, hade gärna gjort men kommer slockna för flera timmar och ska upp och jobba imorgon med så behöver sova inatt ordentligt.


Det blåser fortfarande som fan ute men det kommer fram egrann sol emellanåt. Min kille sökte sig till solen direkt, så gott.


What´s your number?


Nä vi kom hem igår så la vi oss tidigt och kikade på What´s your number?, ett filmtips såhär på första måndagen på år 2012. hihi, tänkte försöka gå på New year´s eve på bio nu innan vi sticker till Thailand. Kanske på onsdag? tänkt att det vara är 9 dagar kvar tills Ao Nang, YES!


.. och så var det 2012


Har inte varit hemma.. och kan fortfarande inte mobilblogga. WTF?

Nåväl, hoppas ni inte mådde allt för kasst igår (eller jo föresten, hoppas ni mådde riktigt dåligt) jag själv var nykter och skålade i alkoholfri cider jag, inte så tokigt det heller. Vi hade en mysig och lugn nyårsafton, antar att många av er hade det motsatta. Hjärtat köpte en pjäs med fyrverkerier för 1300;- billigt och bra va?  Tur att den var vacker att kolla på (:     Sally tog alla fyrverkerierna med ro och det var skönt, hon satt till och med och kollade på dom innifrån huset medans vi andra stod på altanen.

RSS 2.0