glee?


Sitter och är trött, men ändå inte trött.. förstår inte hur det kan gå ihop ibland. Ska iaf försöka sova, tänkte börja kika igenom Glee som jag har tänkt att göra tusen gånger men aldrig gjort. Imorgon står det jobb på schemat på kvällen för min del, på dagen kommer jag befinna mig i stallet och så ska jag ta mig tid för att sätta mig ner och plugga. Städa här hemma måste jag oxå göra..

Starshine har stått inne nu i två dagar pga. avmaskning (hon hade 2000 epg!!!!) så hon har varit gott uttråkad men det har gått bra iaf, trodde hon skulle riva halvaboxen men hon nöjde sig med att bra låta mig få mocka trippelt så mycket. Igår vilade hon förutom bensträckaren på 10-15min och idag tog vi en promenad på 45 minuter. Imorgon är det betesläpp för våra hästar i stallet, tänkte ta med kamran och se om man får fångat några härliga ögonblick kanske!?

my flying starshine


två bilder till ifrån när vi kämpar på med tömkörningen, hihi!
tömkörning


Fick en bild av C i stallet, hennes dotter fotade lite när vi tömkörde (vi hade delad lektion). Både jag och Starshine är ju helt gröna när det gäller tömkörningen, men det gick bra. Väldigt bra, hon är envis och jag är envis och tur är väll det för hon brallade en del, hade en del av stallet som hejjarklack och dom tyckte det såg bra ut, alltid kul att höra. Ska bli roligt att komma igång med att tömköra, enormt bra träning och ett stort plus är att vi har både gjord och tömmar att låna av klubben så jag kan köpa utrustning när jag känner att jag har råd till det. Inte prio ett just nu kanske. foto: Jennie Oskarsson

tömkörningskurs och solsken.


Tjing, fortfarande underbart väder här i Göteborg. Började med att åka till stallet i förmiddags, stannade till en stund nere vid paddocken och kollade när två ekipage tumkörde, det var fika och en i stallet hade gjort sin obligatoriska silviakaka (kan vara den godaste jag smakat någonsin....) vi har tumkörningskurs i helgen och imorgon är det dax för mig och Starshine. Kan bli intressant då både jag och hon är gröna på det hela, men jag tror det kommer gå bra, kan vara kul att komma igång med tömkörningen på riktigt snart för lite mer varierad träning.BUSMOFFE är i farten.
att vara på havet, det är något jag saknat.


UNDERBART VÄDER VI HAR HÄR I GÖTEBORG, och haft i några dagar. FANTASTISKT! Jag håller tummar och tår för att det blir en riktig sommar iår, jag vill kunna sitta och dingla med bena ifrån svärfars segelbåt och detsamma ifrån mammas motorbåt, ligga vid havet och bada med Sally i massor - vårat blötdjur till hund.


en utav dom bra sommardagarna 2011, ute på äventyr. Sally har båtvett och använder flytväst, första gången hon åker båt på denna bilden.Vi har svarta hundar alla i familjen, Rex (sis och freddys) till vänster, Disa (mammas och Håkans) i mitten och Sally till höger är nybadade och avbusade på vägen hem efter en dag ute på havet och vid små öar.

En utav dom "okej"dagarna ute vid rörö (dock kväll på bilden), med svärföräldrarna. Sally är exemplarisk att ha med sig ute på havet, hon hoppar fint ifrån brygga/klippa av/på båten, ligger lugnt och fint när man är till sjöss och inte att glömma att hon lärde sig hoppa ifrån brygga och ta sig upp själv via stege när vi va på Åland i Augusti. Duktig tjej det dära!


last weekend.


Har ju varit på bröllop för en utav mina absolut närmaste med ♥


underbara dagar.


Long time no see. Har hunnit med en del sedan sist såklart, men så är det ju.

Helgen var helt fantastisk, min kära morfar fyllde år så det vankades smörgåstårta på lördags förmiddagen och därefter drog vi oss vidare till mina svärföräldrar där även svåger med familj befann sig. Det stog grillat på schemat för kvällen och på söndagen hade vi galet härligt väder så vi åkte på en tur till mollösund och tog en glass och gick runt lite, blev även grillat till middagen igen, dock med servering på altanen istället för inomhus eftersom det var sånt kalas väder!

Hur gott är det inte med grillat då?
tragiskt.


Idag har det varit en känslosam dag i stallet då en av hästarna har varit tvungen att lämna oss lite hastigt, hon skadade sig i söndags på något okänt sätt och idag så fick hon galopperade hon vidare till dom evigt gröna ängarna. Ägaren tog ett mycket starkt beslut, alla mina tankar har gått till dom idag. Medans avlivningen skedde så åkte jag bort till paddocken med några andra och lekte av sally, medans vissa stannade kvar och hjälpte till med allt. Så himla hemskt och det kan verkligen vända på två röda.
Annars har jag varit i stallet i stortsätt hela dagen, det är sån tid då alla ska tvätta täcken osv. så tvättmaskinen har gått varm i stallet, jag har rotat fram några av mina som jag ska föröka få tvättat i dagarna med. SÅ HIMLA SKÖNT MED TVÄTTMASKIN I STALLET SOM KAN TA ALLA TÄCKEN!

fick hittat detta gamla vintertäcket, har blivit lite.... obehandlat det sista så att sia, men ska kika om det går bort i tvätten eller om det måste slängas.


schockemöhle sports


Köpte ju ett nytt schabrak i början av april ifrån http://www.chevalridsport.se/sv/ som jag invigde i söndags, tyvärr så nopprade det sig efter 45min och det är riktigt tråkigt. Mailade tjejerna på cheval och dom är super gulliga och jag ska skicka tillbaka det så skickar dom hem ett nytt, förhoppningsvis håller det sig längre än 45min denna gången.RSS 2.0