the last day of 2011


Goday´

Har någorlunda nyss kommit hem efter en urmysg morgon i stallet, åkte dit vid halv 9 och kom hem vid 11.40 ungefär. Årets sista dag bjuder ju på ett sånt fantastiskt väder idag, flera minusgrader och strålande sol, jag älskarT. Har nu hunnit käka "frukost" var vrååål hungrig och det fanns inte så mycket i kylskåpet så det fick bli rester ifrån gårdagens middag, lite äggröra och stektkorv. (råkade glömma av äggen och korven på spisen en sväng hehehe...)


111230


Är lite svår startad idag, är trött och hängig fast det är SOL ute. Vi tog en promenad på 30min som jag hoppades skulle hjälpa till men icke, nu börjar dock tiden dra ihop sig så nu MÅSTE jag ta bilen och först puttra till Naturnära för att köpa spån och sedan bär det av till stallet för att plocka ihop så mycket jag kan och köra iväg det till grann stallet där jag hedanefter ska stå. Vid 14 ska boxen vara klar så jag kan rida dit honom, skönt att slippa hålla på med transport och körningar.

Vad gör ni såhär näst sista dagen av år 2011?


ah men, ja.. så kan man ju med vara


Kommentar på det? ^^



maskeringstejp och täckfilm


Gissa vad jag ska börja göra imorgon?


ibland är det skönt att göra.... ingenting.


Sitter här hemma och försöker få ohrk till att åka till stallet för att ta in hästarna, vill bara gå och lägga mig ungefär. Eller göra ingenting, tyP som jag gör just nu - ingenting.






Ao Nang, Krabi



Jag kräks på det äckliga jävla vädret som är här i sverige, ska det aldrig bli ordentlig vinter? ha? 10/1 så sticker vi emot varmare breddgrader ivartfall, och det ska bli otroligt skönt.


lite random bilder ifrån 2010, fyra veckor var vi borta då.
























jag är med symaskin!


Vi blev som sagt överrösta med julklappar, jag fick b.l.a. en symaskin och en tygsax från Fiskars i julklapp av mina svärföräldrar. Hur snälla är dom inte då? Fick även kandelabern i bakgrunden, och det fina "silver"fatet som står underst. Jag har så snälla svärföräldrar! ♥


pics fråm thä mobiltelephåne.

Nu har vi kikat klart på Jägarna 2 men ska sätta på nästa film och mysa ner oss i sängen istället för soffan, är helt slut så jag tror på att jag kommer slockna rätt fort när jag väl lagt mig i sängen. Vi har som sagt haft en superbra julhelg med våra kära familjer ända fram tills idag. Vi hade sagt inga julklappar iår, som tidigare år med - tror ni att det hölls? givetvis inte, vi blev bombade med massa fina julklappar.


en trött tjej som var vaken i ca. 40 timmar.. nästa år ska jag INTE jobba julafton (eller natten till) för jag var helt förstörd hela julafton.





potatisgratäng, köttbullar, prinskorv, ägghalvor med majonäs, rödkål, rödbetssallad, och omelett med kantarellstuvning och en liten bit skinka. Det är ungefär vad jag äter av all julmat, roligt va?!
ingen sill och jansons här inte.



efter min släkt åkte vi till älsks, julklapparna var gömda, busigt.



dom är galna mina svärisar, fick tokmycket julklappar.



Sally bland alla fina julklappar!


Jägarna 2



Vi har nyss kommit hem efter en kanonbra julhelg utan datorer, därav ingen update. Nu ska vi kika på film - Jägarna 2, men det kommer en update senare ikväll eller imorgon innan jag sticker till jobbet för ett ett sista pass för detta året 15.30-10.30 är det som står på schemat.




ps3


Jag fick ett playstation 3 och heavy rain av pappa i tidig julklapp, woho.






coming home for christmas


Blev inget inlägg igår, av den enkla anledningen till att jag fick ett mycket kärt besök. En utav mina bästa vänner som numera bor i Los Angeles för att han pluggar är hemma över jul, igår ringde han och hade tid över för mig - tror ni att jag var sen med att säga nej? eh skulle inte tro det, vi spenderade dagen/kvällen hos honom med en jävla massa godis, kinamat, home alone 2 och framför allt en himla massa prat. Han är så saknad! ♥ Jag var hemma runt 23 och gick och la mig direkt, skulle ju upp tidigt idag med då jag har tusen saker att göra.


2008 och 2007 tror jag?



2009




season finale


gokväll´

Har precis kommit hem efter en hel dag med slängande hit och dit, har jobbat nu på kvällen bland annat. Indandlade näst sista julklappen idag med, fick även med mig min andra julklapp ifrån pappa.. fick ju en i lördags med, nya vinterhjul till den nya bilen. Han är bäst! ♥ Om ni vill veta vad det är får ni kika in imorgon för just nu är jag aptrött och ska duscha och slänga mig i sängen och kika på säsongsavslutningen av Dexter med min bästaste.

favorit seriemödarn fo sho!


våran nya bil, hyundai i30 kombi


I lördags hämtade vi ut våran nya bil, cabben är min svarta lilla pärla men det är bara att inse att den är alldeles för liten för mig/oss och våra behov så den har fått flytta hem till pappa, givetvis kommer jag lånan till sommaren. Nu har vi istället köpt en hyundai i30 kombi, diesel, årsmodell -12. Kan köpa mitt egna jävla spån utan att låna större bil, kan dra min egna häst, kan ha hunden BAK så hon inte smutsar ner bilen och ja, det finns plats helt enkelt. Jag är toknöjd med den. Att vi har 6mån gratis försäkring, 5 års nybilsgaranti, skattefri 5 år, och en massa andra plus är inte fy skam det heller direkt.


Ni får två kassa mobilbilder ifrån imorse sålänge.





Pan Am


Ligger i soffan framför tvn och kikar på Pan Am, är mega hungrig men är faktiskt för lat för att göra något åt saken just nu, men ge mig 10min så kommer jag inte stå ut med kurrandet längre, en omelett står högt på äta listan just nu. Föresten, har ni sett Pan Am? jag gillarT, big time.

Jag har faktiskt varit i stallet och släppt ut hästarna, mockat och fixat fodret OCH ridit, så jag har allt gjort lite nytta idag redan serrni. Vad har ni hunnit med?


111218


Har precis kommit hem efter en eftermiddag hos svärföräldrarna och en sväng till morfarn på kvällskvisten, tog stallet på hemvägen oxå. Är aptrött så ska borsta gaddarna och sedan krypa ner i sängen med världens bästa och kika på film - moneyball, någon som sett?


sliten tjej....


Godday´

Har precis kommit ur duschen och den hoppade jag in i så fort jag kom hem ifrån jobbet, nu är jag ledig ända fram tills på fredag och det känns jävligt skönt för jag känner mig sliten som få, vääldigt dåligt med sömn dom senaste 2 veckorna. Nu ska jag väcka hjärtat som ligger och snarkar fortfarande, stackaren är både sjuk och utsliten - dessutom var han på julbord igår med jobbet.

Vi har lite planer nu och fram till kl. 15, därefter är det nog dax att börja bege sig emot stenungsund.. Vi ska fira lite tidig julafton idag tillsammans med pappa och hans donnas familj, ska bli väldigt trevligt.


julen 2010





rooooompa


Är en rätt mer död än levande tjej som sitter hemma i soffan men ska alldeles strax åka emot orust och syster för att sedan åka och handla lite julklappar. Jobbade över i 2h och var inte hemma förens strax innan 12, har försökt sova men det har inte funkat något vidare kan jag säga. Är riktigt jävla aptrött och kommer sova som en gris inatt förhoppningsvis, imorgon är det dax att jobba igen 15-10.30. NU ska jag åka, annars kommer jag aldrig komma iväg. Njut av lite fina rumpor sålänge (;


Gissa middagen?

... + vitlök och kryddor.




off to aussie


Godday´

Har nyss kommit hem ifrån stallet i det äckliga skitvädret, om det var roligt och härligt att rida ut idag? Nah det kan jag inte säga. Igår efter mötet så åkte jag hem och hämtade upp hund och älsk som följde med till stallet, vi kröp ner i sängen direkt vi kom hem igen och började kolla på Home Alone. (Tradiotion vi har runt jul, hihi). Vaknade tidigt och åkte och släppte ut hästarna, mockade, fixade foder och red. Nu ska jag göra absolut ingenting ett tag, fårse vad som ska hittas på sedan.

Meningen var att jag skulle åka till fjärrås idag och sovit hos min vapendragare L men jag gör så att jag åker ner till morgonen istället. Ska köra henne till flygplatsen imorgon, hon kommer inte hem förens slutet av februari igen. buhu. Tuffingen ska till Thailand med familjen och sedan sticker hon till Australien själv därefter. Hade oxå velat, so bad. Hoppas du får en fin resa vännen ♥


Göteborg horse show 2012


Idag ska jag på första mötet med GHS 2012, ska vara funktionär nämligen och är med i stallgruppen. Kommer bli riktigt roligt, fast säkert jävligt slitsamt. Men fortfarande väldigt kul! :)




Östras


Sitter och surar över att det regnar, idag igen..... känns som om jag kommer sura hela vintern. (bortsätt från våra tre veckor i Thailand!). Har precis ätit en riktigt god köttebullemacka till lunch - vörtbröd med russin, skinka, alfagroddar, rödbetsallad och köttbullar. namnomnam! Tycker det är lite lustigt att jag är helt galen i vörtbröd med russin men utan så är det på gränsfall att jag gillart.


Revenge och Pan Am


Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och kika på någon serie, alt. någon film. Jobbet ringde förut och undrade om jag kunde jobba imorgon, 09-19 it is. Härligt med extra tider eftersom jag bara jobbar 50%, bra att det är söndag med så det är OB hela dagen. Känner dock inte att gå upp innan 07 men har ju faktiskt hela veckan att ha sovmorgon på ända fram tills på fredag då det är dax för jobb igen.

Funderar på att sätta på första avsnittet av Revenge och Pan Am som jag inte fått tummen ur att kika på vad det är för något ännu. Någon som sett? är dom något att ha?



vinterdäck


Sitter i soffan här hemma i julemyset och är dömätt.. Det regnar och blåser ute, vart fan är snön. FÖRHELEVETE! Idag blev det ajvarbiffar med potatismos, gräddsås och lingon. Namnomnam, dock var det willys egna ajvar och den var väll inget att hänga i granen, då vet jag det till nästa gång. (den smakade typ..... inget!)

Startade dagen i stallet imorse med utsläppet, men jag åkte faktiskt hem och kröp ner under täcket hos min snarkande karl igen, det var så lockande så kunde inte stå emot. Vid 14 tiden så åkte vi till älsk jobb och bestämde vad vi skulle ha för däck till bilen, vi tog faktiskt dubbade... känns som om det kommer bli en mer isig vinter än snöig!? Kommer det ens snö till jul är frågan?



vinterland, jag längtar efter dig.


(okej, började skriva detta inlägget strax efter nio kl är nu snart 10. bra där!)

Har precis kommit hem ifrån en morgon i stallet, det var -7 när jag åkte hemifrån, nu är det -4 och jag kan inte annat än tycka det är häääärligt med minusgrader. Jag älskar vintern, men enbart när det är vinter och inte en massa plusgrader och regn hela dagarna. Ska äta frukost nu, risgrynsgröt it is.

Åh, jag längtar efter snöööööööööööö!




beslutångestens drottning.


Jag har sån beslutsångest så det är inte sant, på riktigt. Kommer fan drömma om det hela natten, och har gjort i typ två veckor. Imorgon blir förhoppningsvis dagen då jag bestämmer mig. Hoppas jag...


111205


Började dagen i stallet på morgonen med utsläpp och mockning, vid 11 skulle jag vara inne på kontoret för ett personalmöte (tyP första gången jag är på kontoret, det bjöds på lunch a´la sallad (kyckling och bacon) och sedan morotskaka, namnomnam) och därefter åkte jag tillbaka till stallet och red osv. Har även varit hemma en sväng hos en kollega och tjötat lite, riktigt trevlig tjej!

Resten av kvällen ska jag bara njuta av att göra ingenting, för det kommer bli två riktigt långa dagar framöver. Imorgon måste jag gå upp vid 04.45 eftersom jag börjar aptidigt och ska jobba dygn, om jag kommer vara trött? skämtatttttttte. Har fullt upp på onsdag med, mer om det senare! :)




111203


Hejsan alla små pirater!

Jag har nyss kommit hem efter ett par timmar i stallet, har ätit sen middag och nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och läsa lite innan jag kryper ner i sängen, imorgon ska jag upp tidigt och släppa ut hästarna och därefter så åker jag och spenderar dagen med N och lillskrutten Anton. Inte så tokigt det inte!

... tror ni det blev någon slipning och målning igår då? Nejnejej, vi gick på bio och såg In time och därefter tog vi fraam vinet och lyssnade på gamla 90tals låtar och slutade senare framför Patrik 1,5 och när den var slut hade klockan hunnit bli 02.10. Trevlig lördag men inte så som den var tänkt, men vad gör det? det kommer ju faktiskt flera dagar nästa vecka. HAR NI HITTAT PÅ NÅGOT KUL I HELGEN?



slipning och målning står på schemat.


Idag är det soooooool ute, om vi riktigt njöt av morgonpromenaden? ohja, så härligt. Just nu sitter jag och väntar på att L ska komma, idag ska vi påbörja slipning av matsalsbordet och förhoppningsvis hinna måla det med. YEY! Bara det att jag ska hitta stolar till det med, vilket jag inte har gjort ännu så vi kanske sticker iväg på en liten secondhand runda idag? vill hitta dom ultimata stolarna, var är ni?


RSS 2.0