att vara på havet, det är något jag saknat.


UNDERBART VÄDER VI HAR HÄR I GÖTEBORG, och haft i några dagar. FANTASTISKT! Jag håller tummar och tår för att det blir en riktig sommar iår, jag vill kunna sitta och dingla med bena ifrån svärfars segelbåt och detsamma ifrån mammas motorbåt, ligga vid havet och bada med Sally i massor - vårat blötdjur till hund.


en utav dom bra sommardagarna 2011, ute på äventyr. Sally har båtvett och använder flytväst, första gången hon åker båt på denna bilden.Vi har svarta hundar alla i familjen, Rex (sis och freddys) till vänster, Disa (mammas och Håkans) i mitten och Sally till höger är nybadade och avbusade på vägen hem efter en dag ute på havet och vid små öar.

En utav dom "okej"dagarna ute vid rörö (dock kväll på bilden), med svärföräldrarna. Sally är exemplarisk att ha med sig ute på havet, hon hoppar fint ifrån brygga/klippa av/på båten, ligger lugnt och fint när man är till sjöss och inte att glömma att hon lärde sig hoppa ifrån brygga och ta sig upp själv via stege när vi va på Åland i Augusti. Duktig tjej det dära!


Kommentarer
Postat av: anna

ja det är sjukt undebart i gbg just nu! får hoppas det håller i sig :)

2012-05-25 @ 07:06:18
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: SAAAAANDRA

vackra bilder du tog på hästen :))

2012-05-31 @ 17:43:05
URL: http://tasicsandra.blogg.se/
Postat av: Ville Niskanen

Gud vad söt vovve :)

2012-05-31 @ 21:01:48
URL: http://www.finest.se/villeniskanen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0